Nog 11 dagen..

Iedereen is druk met Sinterklaas, cadeautjes en gezellig samenzijn. Sommigen slaan dat over en zijn al in de kerst mood.
Ik.. ik ben alleen maar druk met ... ( lees puntjes ), ik zet nog de laatste puntjes op de i, zoals ze dat zeggen.
Het zoeken naar een passende cover foto is gelukt, jeetje wat een keuze! Keuze stress is niet iets wat ik snel heb, ik vind iets mooi of niet, maar deze keer was het wel lastig. Welke foto past bij mijn verhaal? Of past bij mij? Of moet ik dat helemaal loslaten en gewoon een leuke foto kiezen? Hoe dan ook, stress maar het is gelukt!

Van de uitgeverij ontvang ik een mail met daarin het concept van mijn boek, ik open snel mijn laptop om te kijken. Dit is spannend!
Mijn kinderen betrek ik bij van alles, mijn oudste dochter en mijn schoonzoon hebben hun stem gehad in de cover. Mijn zoon leest de tekst op de achterkant kritisch door en vindt dat er iets gewijzigd moet worden. Ik smelt van zijn uitleg waarom het anders moet. ( 👉 wie weet ontdek je het, als je mijn boek gekocht hebt )
Ik geef nog snel wat wijzigingen door, en wil er verder niet meer naar kijken. Hoe langer ik kijk hoe meer ik zie wat misschien nog net iets anders kan.
Goed = Goed (toch?)

☘Morgen verwacht ik een e-mail met de definitieve versie en dan is het echt klaar om naar de drukkerij te gaan. ✔

Het aftellen is begonnen! 😎


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nog 11 dagen..

Gevoel doet ertoe

Bestel maar

Nog 11 dagen..

Cover

Klaar voor de start