Gevoel doet ertoe

Wie had dat gedacht?

Vorig jaar bracht ik mijn boek uit en nu één jaar later heb ik al vijf keer in het theater mogen staan met drie collega auteurs.
Niet zomaar auteurs, we delen allen een soort gevoel wat we willen verspreiden. We doen het op ieder zijn eigen wijze waardoor het een mix van informatie is en daardoor weet te raken.

Ik vertel over mijn proces, in vogelvlucht. In mijn boek ga ik meer op de details in, en neem ik je mee in mijn gedachtegang. Ik stel me kwetsbaar op en laat de lezer meevoelen. In het theater vertel ik ook het stukje van de geboorte van een oude hardnekkige overtuiging. Een overtuiging die uitgroeit naar een patroon. De 'veroorzaker' heeft dit nooit met kwade bedoeling gezegd, daarvan ben ik overtuigd! Maar ik heb het mijzelf keer op keer verteld en daardoor ook keer op keer mogen ervaren. ( patroon)
Door op het podium dit te vertellen hoor ik ieder keer weer een 'zucht' door de zaal gaan. Feedback wat ik na de voorstelling ontvang is hartverwarmend en lief. Daar word ik warm en blij van maar ik word nog blijer wanneer mensen mij vertellen iets te herkennen in mijn verhaal. Dat ik iemand heb weten te raken. Misschien laat ik daarmee voelen dat je er niet alleen voor staat! Want eenzaamheid is zo naar, ik kan het weten!

De boekentour gaat tot onze verrassing door in 2024, het publiek is enthousiast en wil graag dat we op meerdere plekken in het land komen.
Geweldig toch? Dit had ik nooit durven dromen! En ook al wil die 'oude overtuiging' mij soms laten voelen dat het niet om mij gaat, dat ik er niet toe doe, ben ik nu sterker! Het is een 'oude stem' die ik met liefde mag negeren. -)

Gevoel doet ertoe!

( OOK DAT VAN MIJ! )


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hoi Barbara, wat geweldig wat je allemaal doet. Eerst een boek schrijven, en nu naar aanleiding van dit boek je verhaal delen in de theaters. Echt super dat je met 3 andere fijne auteurs met dezelfde visie op gezond mag optrekken om jou verhaal te vertellen aan het publiek. En dat doe je ook heel goed. Ik heb het mogen zien, en ga het aankomend jaar nogmaals zien. Als mede organisator heb ik jullie namelijk bereid gevonden om deze voorstelling te laten zien in Twente. Fantastisch. Heel veel succes bij alle voorstellingen die nog gaan komen.
Patricia Bulter, op 02-12-23
Dank Patricia! Wat een lief bericht van jou! De boekentour is geweldig om te doen, wie had dat ooit gedacht? Twente komt er inderdaad aan, in het voorjaar van 2024! Dat wordt weer een geweldige avond waar we iedereen weten te verrassen met ons verhaal! ???? Gevoel doet ertoe!

Gevoel doet ertoe

Gevoel doet ertoe

Bestel maar

Nog 11 dagen..

Cover

Klaar voor de start